Feestmenu's

BRASSERIE RHODESGOED FEESTFORMULES

WENST U EEN LEKKER MENU VOORKIDS MENU:  € 16 euro per persoon

Minifrikadelletje EEN FEEST? DAN KAN DIT VANAF 10 PERSONEN.  (zie onderaan voor de kidsmenu)

De menu’s zijn exclusief dranken en zijn altijd op reservatie. Eén menu per feest, waarbinnen u dan nog het hoofdgerecht kiest. Drankforfait exclusief aperitief (wijn, waters, frisdrank, koffie) tijdens het menu: € 16

Graag de juiste menukeuze en de keuze van het hoofdgerecht 1 week op voorhand doorgeven aub. Bij reservatie zal een voorschot gevraagd worden van 30% ter bevestiging van de reservatie.

JULI - AUGUSTUS - SEPTEMBER 2017

MENU 1:  € 32 per persoon   

Escargots op de wijze van de chef
***
Op vel gebakken kabeljauwfilet met salsa van zomerse
groenten, pasta verde & boterjus
of
Varkenswangentjes op Luikse wijze,
torentje van röstiaardappelen en romanesco
***
Crème Anglaise met verse aardbei & vanille

 

MENU 2:  € 39,5 per persoon

Trio van amuse bouche
***
Op vel gebakken roodbaars met gebakken venkel, romig sausje
& citroengras
***
Gebakken griet met beurre blanc van wit bier,
gebakken spitskool en puree van jalapeno
of
Struisvogelfilet met rabarbersaus, zalf van doperwt,
gratin van tomaat & mozarella
***
Coupe Stracciatella

 

MENU 3:  € 47 per persoon   

Trio van amuse bouche
***
Gebakken coquilles met zeekraal & rode bietsaus
***
Duo van passie & citroen sorbet
***
Gegrilde gamba’s met mosterdsla, pittige sinaasboter &
luciferaardappelen
of
Ibericokroontje met gebakken Parijse champignons,
truffelsaus, groene asperge & amandelkroketten
***
Dessertje van mini-moelleux, rum-rozijn & kersen

 

OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER 2017

MENU 1: € 32 per persoon

Gebakken kikkerbillen op de wijze van de chef
***
Mosterdgebraad dijonaise met aardappelkroketjes en zoet gebakken witlof
of
Op vel gebakken goudbrasem met puree van rode biet en tuinkruidensaus
***
Biscuittaartje op basis van passie en framboos

 

MENU 2: € 39,5 per persoon

Trio van amuse bouche
***
Gebakken rode poon op een bedje van bladspinazie en wittewijnsaus
***
Duo van zalm en pladijs met kervelroomsaus en puree van jonge wortel
of
Hertekalfragout met rosti aardappelen en warme groentenkrans
***
Taartje van chocolade met krokante bodem en karamel

 

MENU 3: € 47 per persoon

Trio van amuse bouche
***
Foie gras met diverse konfijten en garnituren
***
Sorbet van appel met calvados
***
Parelhoenfilet met wittedruivensaus, gratin van broccoli en zalf van pompoen
of
Gegrilde tonijnsteak met wakame, risotto en mosterdsla
***
Ijstaartje van vanille en rhum-rozijn ijs, merengue en nootjes

 

KIDS MENU:  € 16 euro per persoon

Minifrikadelletjes

of

Gefruite kippenboutjes

***

kip met frietjes & groentjes

of

steak met frietjes & groentjes

***

Kinderschepijs of ijsje uit de bak 

 

Meer info?   Stuur dan een mailtje naar welkom@rhodesgoed.be